Ny inspiration
Lite ny inspiration kom hem via brevlådan, det var Jenny som skickade ett paket. Kristaller finns det lite här och var i vårt hem,  dels så är de fina  att titta på och dels så tycker jag om taken att varje sten har en intuition, en mening.
 
Jag skulle inte dricka gift på att en ett kilo stor rosenkvarts (vilket vi har hemma såklart) skulle göra att vi håller kärleken vid liv hela livet, men jag ser det som en påminnelse på hur jag vill ha vårt hem.
Kärleksfullt och tryggt. 
 
Jag fck ett kristallkit av Jenny, med fyra olika kristaller. Just denna samling ska stötta en person på vägen att nå sina drömmar. Så känner jag mig själv rätt kommer det ligga en och annan sten från detta kit i fickan på min kavaj när det är dasg att prestera i jobbet, eller i livet.

Clear Quartz har jag ofta med mig då den symboliserar klarhet. Någon som tilltalar mig så jag över lag kan tycka att världen är rörig och oförutsägbar.  
Jag har även två citriner på mitt skrivbord på jobbet, för vem vet vilka utmaningar en arbetsdag kan ge. Snabbmatsbranschen står inte direkt still utan det är snabba vändningar och förädningar mest hela tiden.