Hejdå!

Håller just på att lägga ner de sista sakerna i väskan, det bröjar dra ihop sig. I morgon klockan 14.30 far bussen upp till Stockholm. Fjorton timmar senare sitter jag på planet på väg till Malaga! Ska bli jättekul, massa, massa träning, perfekt.

Jag har varit lugn ända fram till nu... Jag ska vara borta i nästan tre veckor!  och jag är sjukt hemmakär. Vill knappt bo borta en natt när vi ska iväg på tävlingar, så man undrar ju hur detta ska gå!  Men det är väl bara att överleva och lära sig av detta. Jag hade inte tänkt ta med datorn först, men jag har ändrat mig, om inte annat kan jag se på film på den. Och förhoppningsvis ska jag hinna skaffa ett mobilt bredband någonstans så kan jag nätverka lite :)

För jag kommer sakna er (ingen nämnd ingen glömd), men lär sakna så många fler än man tror. Vet att jag till och med kommer sakna allt gymfolk och dom känner jag knappt!

Så mina fina vänner, tänk på mig, jag lär tänka på er!

Så, nog mer resfeber. Nu ska jag bara se fram emot några härliga veckor bestående av TRÄNING, åh vad jag ska plåga mig. Det ska göra ont överallt, jag ska vara helt slut varje kväll men ändå fortsätta fokusera på att prestera.

Ta hand om er!

Love Olivia