Veckans träningspass
Trots en del trötthet så har jag haft energi att träna denna vecka, tänkte ge er en sammanfattning av min träningsvecka:

Måndag: Distanspass 60 minuter 12 km på löpnad 1% lutning. Hade ingen motivation att ge mig ut så jag körde 60 minuter med housewives som sällskap. 

Tisdag styrketräning 40 minuter + 1 h meditationsklass. Älskar meditaion, det ger min så mycket.
Om två veckor ska jag dock börja gå en Yin yoga kurs så får tyvärr prioritera bort meditaionskurs denna höst.


Onsdag Vila

Torsdag: Simning 40 minuter, mamma och jag ska börja simma har vi bestämt oss. Bröstsim, för Crawl var inget för mig, skittråkigt tyckte jag att det var.
Bröstsim tror jag kan vara bra för min hållning. Att sitta framför en skärm hela dagen tror jag varken min rygg eller nacke uppskattar. Simningen blir även ett sätt för mig att hålla uppe pulsen som ett lätt joggingpass men inte slita på samma sätt som en löprunda. 


Fredag Styrketräning i bostadsrättsföreningens gym, mitt sk. hemmagym.

Lördag Vila
 
Söndag: Långpass 

Detta är nog mitt max just nu, jag orkar inte träna mer. Efter en bra vecka brukar jag behöva dra ner och för att kroppen ska få återhämta sig. Så nu varierar jag mellan långpass eller intervallpass som veckans kvalitetpass. Dubbelt upp skulle inte bli bra för mig. Det gäller att lyssna på kroppen samtidigt vill jag såklart träna det jag kan för träningen ger mig så mycket.