Överraskning!
Gissa vilken överraskning jag har snubblat på? Hypoterios! 

Detta innebär underproduktion i sköldkörteln. 

Hypoterios kan komma som ett resultat av utmattning, eftersom stresssystemet lagt av, eller egentligen blivit kört i botten, så kan detta drabba andra system i kroppen. Så nu fungerar inte min sköldkörtel som den ska.

 Det finns sååååå mycket att läsa på nätet om detta, men jag vill inte läsa just nu. Jag tar levaxin varje morgon, detta ska jag troligtvis ta livet ut, vi håller just nu på att ställa in rätt dos. Jag mår bättre, så känner mig ändå hoppfull. Hur mycket hopp kan en människa ha i sig? Jag gör inget annat än hoppas känns det som. I nuläget kan jag träna igen, har inte kunnat det på länge. Troligtvis började detta strula för runt ett år sen men eftersom jag är van att i land blir helt trött i längre perioder så trodde jag att det var utmattningen, som vanligt.

Jag kanske tänker fel, men är ändå glad att det inte är utmattningen (indirekt men inte direkt). Jag började känna mig som mitt gamla jag och min förhoppning är att det kanske kan bli så med lite hjälp av levaxin. Vågar inte hoppas förmycket, men kan inte låta bli att inte hoppas.