Bantning

Nu bantas det här hemma, inte jag alltså, utan mamma. Det dricks måltidsersättning och det tränas för fulla muggar. Mamma är en hejare på att banta kan jag berätta för er. Plötsligt en dag ska hon banta och sedan uppdateras man några dagar senare och hon har gått ner 4 kilo.
- Hallå du började nyss?!

Vad jag imponeras av, samtidigt som jag tycker att måltidsersättning är ren skit (för det är det), är bantarnas disciplin. Visst jag har väl en del själv eftersom jag tränar så mycket i vanliga fall, men detta är något annat. Att gå hungrig och ändå klara av vardagen, och vara människa. Aldrig, jag skulle aldrig klara det. Dessa personer har karaktär, skulle jag anställa en chef skulle det lätt vara en bantare! Skämt åsido, det krävs en hel del för att klara av att banta med denna svältkost. Skulle jag testa att ersätta mina måltider med tre chokladdrycker per dag skulle dem vara slut innan frukosten börjat. Att dricka en, sluta när man inte ens är mätt och sedan få dricka en till när man än näst intill dödande, det går inte. Jag skulle aldrig någonsin klara det.

Jag tycker inte att denna slags bantning är den mest hälsosamma, men tusan lite cred ska ni allt ha ni som klarar detta, så jag hejar på er!

Puss och Kram