Provsvar hypotyreos
Nu har jag fått mina provsvar, övre referens TSH (inte bra) och lägre referens T3 (inte heller så bra). T4 tog de inte ens och hade jag inte uppmanat dem så hade de inte tagit T3 heller. Det aktiva hormonet är T3 och ändå vill de aldrig ta T3. Jag tycker det är mest relevant och kommer tycka så tills någon vettig läkare övertygar mig om annat. Anledningen " det är inte så viktigt" vinner inte över mig precis.

Så, inte de bästa provsvaren och jag kommer öka upp min dos till samma nivå som jag hade innan. Ett nederlag känner jag som helst vill bli medicinfri. Eftersom jag hade hoppats på andra, bättre,  provsvar så kände jag viss uppgivenhet. Resultratet av denna matresa blev inte det jag hade hoppats på. 
 
Dock så känner jag mig piggare och mer energifylld än tidigare. Jag yogar 2 gånger i veckan och springer 1-2 gånger. Jag springer inte snabbt, men innan sprang jag inte alls så detta är ett framsteg. Utöver det orkar jag gå mer med Ava och det är skinande rent här hemma för jag har mer ork nu.   

För att se den stora bilden så mår jag bättre, jag har inte kunnat sluta med min medicin men jag kommer fortsätta leta efter läkande vägar för att må bättre. Jag kommer ta med mig mycket att min ändrade kosthållning just för att jag är piggare.

Jag kommer höja min dagliga dos levaxin och ta nya prover om 2 månader igen. Viktigt att alltid ta nya prover vis korrigeringa av medicinering, även om doseringen är en upprepning.