Sjukfrånvaro
Jag har vit sjuk i en vecka och är nu tillbaka till livet, tror inte det finns någon som är så dålig på att vara sjuk som jag.
Tappar hoppet om allt, blir deprimerad och det bildas ett mörkt regnmoln över mitt huvud som följer mig vart jag än är. Överdriver inte nu.

Tog ett Cororna-test för att vara på den säkra sidan, negativt. Vad gör då en person som ligger hemma en hel vecka, kollar youtube tydligen. Hittade en kanal som Margareta Grääs har, hon är makeup artist och har ägnat november åt att öppan alla skönhetskalenders som finns på marknaden. Jag har ägnat en vecka åt att se när hon öppnar alla dessa. Detta har resulterat i åtskilliga smink och hudvårdsköp. Dessutom har jag gått upp två kilo av att ligga still i sängen dygnet runt, antar jag. Perfekt att starta december på plus, blir ingen chokladkaleder för mig i år kan jag säga. 
 
Nu är jag feberfri och kroppen ska få återhämta sig så är jag nog snart ute och joggar igen.

För övrigt, perfekt timig med mitt köp av gymkort i och med de nya restriktionerna i Kalmar län. Jag betalar alltså 400 kr per månad för att inte gå til gymet.
Antar att jag nu tillhör majoriteten av de som äger gymkort, de som betalar men inte tränar alls.