Tips! Billiga kosttillskott
Här kommer ett tips till er som vill köpa in lite kosttillskott,
matsmart.se har fått in en hel bunt med bra saker.
 
För er som inte vet vad matsmart.se är så är det ett företag som säljer produkter med lång hållbarhet med kort bäst före datum. Alla borde veta vid dethär laget att bäst före datum bara är en märkning. exempelvis salt har i affären bäst före stämplen men salt får inte sämre kavlitet med tiden, men det måste ändå stå ett datum på.

Jag tycker matsmart är en smart sida att handla både för att det gynnar plånboken om miljön då vi minskar andelen mat som slängs.
 
 
 
 
 
Om jag inte redan hade tillräckligt hemma skulle jag köpa på mig:
Ashwagandha - tjatar jag ofta om, hjälper kroppen kontrollera stressnivåerna. Älskar denna..
Kalcium - trötta muskler har inte helt sällan kalciumbrist, personer som äter mycket salt behöver ofta tillsätta kalcium. Viktigt att få en bra balans mellan dessa två.
Rosenrot - hjälpen kroppen att balansera hormonerna i kroppen, det är väldigt vanligt med progesteronbrist hos kvinnor (min personliga gissning är alla dessa hormonella preventivmedel, dessa förstör våra kroppar, ät inte) roserot kan stötta kroppen att ligga på rätt horminella nivåer.
Zink - zink och c-vitamin (främst zink) är dunderkuren du ska ta mot förkylning.
Järn - vet vi flesta att man kan få brist på, får du lätt mjölksyra i benen och känner dig muskulärt ordeslös kan det var järnbrist. Speciellt de som tränar hårt ska hålla koll på detta, är inte fel att fylla på depåeran någon gång ibland.
 
Laktaenzym var något nytt, ska tydligen hjälpa kroppen att bryta ner laktos. Jag undviker mjölkprodukter men tänker att denna kan vara bra de gånger en äter ost eller glass, eller båda.